Model Fotografie

ART DIRECTION, MODEL SELECTIE, LOCATION SCOUTING EN MEER. YOU NAME IT

STUDIO INGE BIEDT EEN VOLLEDIGE SERVICE. DUS BENT U OP ZOEK NAAR DIE GEWELDIGE LOCATIE VOOR UW VOLGENDE COLLECTIE SHOOT, WIJ VINDEN HET VOOR U!

Eerste stap

Informatie verzamelen

Wij spreken uw taal. Niet alleen de letterlijke zoals Nederlands, Engels en Spaans maar ook de creatieve. Onze gecombineerde achtergronden in het digitale en e-commerce veld maakt dat we niet alleen luisteren maar ook uw wensen en behoeften beter begrijpen. Laat ons u helpen de beste nieuwe content voor uw merk te creëren.

Tweede stap

Creatieve Planning

Op basis van de door u verstrekte informatie zullen wij ons eigen onderzoek doen en een aantal geweldige mood-boards en of stijlgidsen maken om u onze visie op uw merk te laten zien. Wij kunnen de locatie-scouting, het boeken van modellen en de productieplanning voor u doen.

Derde stap

Action!

Of het nu in de studio is of op locatie, wij zorgen voor die geweldige shootdag ervaring! Neem een kijkje in ons portfolio voor een aantal mooie voorbeelden van eerdere producties. Van simpele product fotografie naar Campagne Model shoot op locatie, de gezamenlijke noemer is E-commerce

Book for shooting

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen ons of stuur een e-mail voordat u ons bezoekt om er zeker van te zijn dat u van onze beste diensten gebruik maakt.

+31(0)6 43 21 29 08
contact@ingevanveen.nl